Halkova Oy – Polttopuut netistä

Osta polttopuuta helposti kotiin ja mökille. Tällä hetkellä valikoimissamme on koivu, leppä ja kuusi halot, pilkkeet ja klapit. Kysy tuotteitamme myös jälleenmyyntiin.

Halkoliiteri täyttyy nopeasti kotimaisesta läheltä kaadetusta koivusta valmistetusta roskista seulotusta ja puhdistetusta polttopuusta. Ostamme puut Valkeakoskelta paikallisilta tuottajilta. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Valkeakoskella.

Toimitamme polttopuuta seuraavilla alueilla:Valkeakoski, Lempäälä, Viiala, Akaa, Kylmäkoski, Iittala, Urjala, Vesilahti Toijala, Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala ja Pälkäne
Toimitus
Valkeakoski alle 5m3 10€, yli 5m3 ilmainen.
Kuljetus Valkeakosken ulkopuolelle alle 5m3 1e/km ja yli 5m3 0,5€/km

Yrityksemme on perustettu vuonna 2018. Tuotantolaitteisto on korkeasti automatisoitua ja sähkökäyttöistä. Pyrimme sähkössä käyttämään uusiutuvia energialähteitä. Valmistamme pienerinä myös kiekkoseuloja ja muita polttopuun tuotannossa tarvittavia laitteistoja.

Polttopuulla lämmittäminen on ekologista ja kestävää. Pyrimme hiilijalanjäljen minimointiin minimoimalla logistiset etäisyydet ja tekemään polttopuut lähellä kasvatetusta ja tuotetusta raaka-aineesta.

Kierrätämme kertyvän kuorikatteen ja roskan prosesseissamme 100%:sesti.

Tue paikallista yrittämistä ja osta lähellä tuotettua, kotimaisella työllä tehtyä polttopuuta.

Kategoriat: Yleinen