Halkova Oy – Polttopuut netistä

Osta polttopuuta helposti kotiin ja mökille. Tällä hetkellä valikoimissamme on koivu, leppä ja kuusi halot, pilkkeet ja klapit. Kysy tuotteitamme myös jälleenmyyntiin.

Halkoliiteri täyttyy nopeasti kotimaisesta läheltä kaadetusta koivusta valmistetusta roskista seulotusta ja puhdistetusta polttopuusta. Ostamme puut Valkeakoskelta paikallisilta tuottajilta. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Valkeakoskella.

Toimitus

Valkeakoski 10€
Akaa ja Lempäälä 20€
Tampere 25€
Hämeenlinna 30€

Hinnat sisältävät alv. 24%

Yrityksemme on perustettu vuonna 2018. Tuotantolaitteisto on korkeasti automatisoitua ja sähkökäyttöistä. Pyrimme sähkössä käyttämään uusiutuvia energialähteitä. Valmistamme pienerinä myös kiekkoseuloja ja muita polttopuun tuotannossa tarvittavia laitteistoja.

Vuonna 2021 valmistui meidän ensimmäinen koneellinen kuivain. Tämä mahdollistaa kuivan, roskattoman ja laadukkaan polttopuun valmistamisen sääolosuhteista ja vuodenajasta riippumatta..

Polttopuulla lämmittäminen on ekologista ja kestävää. Pyrimme hiilijalanjäljen minimointiin minimoimalla logistiset etäisyydet ja tekemään polttopuut lähellä kasvatetusta ja tuotetusta raaka-aineesta.

Kierrätämme kertyvän kuorikatteen ja roskan prosesseissamme 100%:sesti.

Tue paikallista yrittämistä ja osta lähellä tuotettua, kotimaisella työllä tehtyä polttopuuta.