11.7.2021

Koneellinen kuivuri käytössä

Ensimmäinen erä 33cm koivua kuivurista ulos! Roskat seulottu pois ennen ja jälkeen kuivauksen. Tämä ”harjoituserä” myydään ulkokuivatun hinnalla 55e/i-m3, soita ja tilaa ennen kuin loppuu.

Konekuivaus on loistava ja nopea tapa valmistaa korkealuokkaista ja tasalaatuista polttopuuta säästä riippumatta. Halkova on kehittänyt ja rakentanut itse kuivauskontin, joka mahdollistaa isojen määrien tekemisen nopeasti.

Takaisin ylös


2.2.2021

Halkova toimittaa polttopuut kätevästi kotiisi

Tilaa heti polttopuut toimitukseen Valkeakoskelta. Jäljellä vielä iso erä tälle talvelle. Kysy myös määräalennukset.

Vertaa hintoja, edulliset klapit vaikka kauemmaksikin tilattuna.

Soita heti 0442444806

Kuorma-autolla kevättä rinnassa

Takaisin ylös


12.11.2020

Halkova Oy – Polttopuut netistä

Halkova Oy – Polttopuut netistä

Osta polttopuuta helposti kotiin ja mökille. Tällä hetkellä valikoimissamme on koivu, leppä ja kuusi halot, pilkkeet ja klapit. Kysy tuotteitamme myös jälleenmyyntiin.

Halkoliiteri täyttyy nopeasti kotimaisesta läheltä kaadetusta koivusta valmistetusta roskista seulotusta ja puhdistetusta polttopuusta. Ostamme puut Valkeakoskelta paikallisilta tuottajilta. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Valkeakoskella.

Toimitamme polttopuuta seuraavilla alueilla:Valkeakoski, Lempäälä, Viiala, Akaa, Kylmäkoski, Iittala, Urjala, Vesilahti Toijala, Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala ja Pälkäne
Toimitus
Valkeakoski alle 5m3 10€, yli 5m3 ilmainen.
Kuljetus Valkeakosken ulkopuolelle alle 5m3 1e/km ja yli 5m3 0,5€/km

Yrityksemme on perustettu vuonna 2018. Tuotantolaitteisto on korkeasti automatisoitua ja sähkökäyttöistä. Pyrimme sähkössä käyttämään uusiutuvia energialähteitä. Valmistamme pienerinä myös kiekkoseuloja ja muita polttopuun tuotannossa tarvittavia laitteistoja.

Polttopuulla lämmittäminen on ekologista ja kestävää. Pyrimme hiilijalanjäljen minimointiin minimoimalla logistiset etäisyydet ja tekemään polttopuut lähellä kasvatetusta ja tuotetusta raaka-aineesta.

Kierrätämme kertyvän kuorikatteen ja roskan prosesseissamme 100%:sesti.

Tue paikallista yrittämistä ja osta lähellä tuotettua, kotimaisella työllä tehtyä polttopuuta.

Takaisin ylös